It smells soooo good!

Iedereen houd van een lekker ruikend huis. Niets is zo vervelend en smerig als een vieze geur die in je huis hangt. Geuren hebben nu eenmaal een bepaalde invloed op je humeur, je innerlijke persoon en je bezoek. Bedenk maar als je door een huis loopt waar gerookt wordt, waar het ruikt naar boerderij of een huis waar je de huisdieren goed kunt ruiken, bijvoorbeeld de kattenbak of waar het ruikt naar natte hond. Dan wil je gewoon niet zo lang in een huis zijn, het ruikt niet fris. Dit heeft weer een invloed op je humeur etc. Er zit een gehele theorie achter, maar daar wil ik het vandaag zeker niet met jullie over hebben. Ik wil het met jullie hebben over de dingen die juist je huis heel lekker laten ruiken. Namelijk Home Scents en in het speciaal de home scents van Angel. Zij is de eigenaresse van de beauty web shop The Beauty Bakery. In de webshop verkoopt ze vooral producten voor in bad en onder de douche. De webshop is ongelofelijk leuk met bad cupcakes en taartpuntjes. Zij verkoopt dus ook home scents en die ga ik voor jullie nu reviewen.

Home scents zijn geurtjes voor in je huis. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Je hebt ze in flesjes, kristalletjes en in kleine blokjes zoals deze. De home scents van ‘The Beauty Bakery’ komen in een cupje en dat is onwijs handig. Het enige wat je nodig hebt om deze heerlijke scents te gebruiken zijn een brandertje en een waxinelichtje en je hebt gegarandeerd een lekker ruikend huis. Een brandertje kun je kopen bij bijvoorbeeld de Xenos of Blokker, maar je kunt ze ook meteen toevoegen aan je bestelling in de webshop. (De branders worden op dit moment niet verkocht) Ikzelf heb een brander gekocht bij de Xenos voor ik geloof nog geen drie euro.

Zoals je ziet op de eerste foto heb ik Sugar Pie, Fresh Cotton en Coco Mango in mijn bezit. Mijn favoriet is Fresh Cotton, deze ruikt ontzettend fris, echt naar fris gewassen was en is totaal niet overheersend. Hij is erg licht en je krijgt er gewoon zelf een totaal fris gevoel van. Een lente geurtje. Omdat deze juist niet zo zwaar is ruikt hij ook zo ontzettend lekker. Dit in tegenstelling tot Sugar Pie. Deze is erg zoet en de geur is op zich nog redelijk fijn, maar hij is te overheersend en te zwaar. Niets is zo vervelend als een huis dat ruikt alsof er een suikerspin karretje is ontploft in je huis. Ik krijg er een beetje hoofdpijn van, maar dit is natuurlijk voor iedereen persoonlijk. Houd jij erg veel van zoete geurtjes en vind jij het niet erg dat je huis naar suikerspin ruikt. This is your product! Het laatste geurtje is Coco Mango en die zit er een beetje tussen in. Hij ruikt niet erg sterk – tenzij je er naast gaat zitten zoals ik de eerste keer deed – maar hij is juist erg fris. Hij ruikt lekker naar – hoe kan het ook anders –  mango en je wordt er lekker vrolijk en wakker van. De geurtjes van The Beauty Bakery zijn dus zeker wel lekker.

Maar hoe kun je ze nu het beste gebruiken:

De scents komen in een klein plastic cupje wat erg praktisch is. Zo kun je ook meerdere scents op elkaar stapelen en dat scheelt natuurlijk weer ruimte. Je drukt de scent erg makkelijk uit de cup, je legt hem in je brander. Waxinelichtje aan en lekker ruiken maar!
De geur blijft ongeveer tien uur hangen, maar dat betekent niet dat je dan meteen je kaarsje ook zo lang moet laten branden. Als je je kaarsje na een uurtje uitblaast blijft de geur dus nog ongeveer negen uur hangen. Dit ligt er wel een beetje aan hoe groot je scent is, want een hele geeft tien uur lang lekkere frisheid, maar je kunt de scents ook in stukjes snijden.
 
Aan de linkerkant een hele scent en aan de rechterkant een in vier gesneden scent.
Een kleinere versie is geurt dus iets minder lang. Zelf snij is ze toch graag door midden. Zo kun je lekker afwisselen en er is zelfs een mogelijkheid om ze te mengen naar een geur die jij zelf nog lekkerder vindt.

Hier is hij aan het smelten. Als hij helemaal gesmolten is wordt het een doorzichtig waterachtige vloeistof en als het kaarsje uit is krijgt de vloeistof zijn harde vorm terug, wat later weer smelt.

Ik hoop dat ik jullie een beetje enthousiast heb gemaakt met deze heerlijke geuren. Fresh Cotton en Coco Mango zijn zeker favoriet. Ze ruiken niet overheersend en je hebt een heerlijk ruikend huisje. Op Angel haar site vind je nog veel meer geuren. Z0 kan je huis ook naar Chanel no. 5, Baby Powder of je oma haar keuken ruiken. De home scents kosten maar €1,90 en dat is dus helemaal niet duur voor zulke fijne producten. Je kunt ze kopen op The Beauty Bakery.

Advertenties

Een reactie op “It smells soooo good!

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s