Nieuwe ontdekking: The Lying Game

Zo schreef ik vorige week nog dat ik zwaar teleurgesteld was door True Blood vond ik deze week een nieuwe liefde. Namelijk The Lying Game. Hoe ik terecht kwam bij deze serie weet ik eigenlijk niet meer, maar ik was meteen verliefd na de eerste aflevering. De serie gaat over een tweeling Sutton en Emma die allebei door dezelfde actrice word neergezet. Dit word behoorlijk goed neergezet en Alexandra Chando slaagt er goed in om twee totaal verschillende personen neer te zetten.

Ik hou van twee soorten types series. De actie/thriller waaronder The Vampire Diaries, Supernatural en Bones vallen en als twee soort de roddeltype zoals Gossip Girl en The Lying Game. Deze relatief nieuwe serie is zo achterbaks dat je gewoon bijna medelijden krijgt met de medespelers.

Maar waar gaat de serie over? Sutton en Emma zijn een eeneigentweeling die zijn gescheiden bij hun geboorte. Sutton is terecht gekomen in bij een redelijk welvarend gezin in Phoenix en Emma op een trailerpark in Vegas. Sutton wil heel graag weten wie haar biologische ouders zijn en gaat op onderzoek uit. Zo komt ze erachter dat ze een tweelingzus heeft en maakt kennis met Emma. Om meteen even met de deur in huis te vallen. Ik heb het niet zo op Sutton. Ze is een achterbakse, bijdehande, verwende, schijnheilige trut die overal dubbele bedoelingen heeft en gewoon een trut is. Punt.

Emma woont in een trailerpark met haar pleegmoeder en sexistische stiefbroer Travis en door hem wordt ze beschuldigt van geld stelen en vlucht naar Sutton. Daar komt Sutton met het ‘briljante’ idee om te ruilen zodat Sutton op zoek kan naar de ouders in Los Angels en Emma die Sutton’s leven overneemt voor twee dagen. Die twee dagen worden uiteindelijk een heel seizoen en samen met vreemdgaande vriendjes, een dozijn leugens, een stalker die uiteindelijk een vriendje blijkt te zijn en wat andere raadselachtige leugens waar ik nog steeds niet achter ben gekomen aan het einde van het seizoen.

Ik wil niet teveel verklappen, want de serie is echt ontzettend geweldig en misschien nog wel bijna leuker dan Gossip Girl. Ik heb mijn nieuwe liefde gevonden. De serie is jammer genoeg net gestopt na één seizoen en ik hoop zo ontzettend dat er nog een seizoen 2 komt, want ik heb zoveel vragen waar nog geen antwoord op is.

Edit: ik heb net gelezen dat er een seizoen twee komt! Yes!!!!

Kende jij The Lying Game al?

Advertentie

8 gedachtes over “Nieuwe ontdekking: The Lying Game

    1. Het is echt fantastisch! Als je eenmaal begonnen bent kun je niet stoppen. Ik had in twee vrije dagen een heel seizoen gekeken. Beetje beschamend, maar stoppen was erg moeilijk 😛

      1. Ik moet toegeven dat ik aflevering drie nu al op me staat te wachten. Het is echt een hele leuke serie! Weer een nieuwe verslaving erbij 😛

  1. Ik kon het nog niet, maar volgens mij een heerlijke serie om te kijken. Zodra ik tijd heb maar eens een aflevering gaan kijken, spannend!

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s