Vrijdag gaan we allemaal dood..

Je hebt het vast wel meegekregen. Was het niet in de maand december, dan was het wel toen de wereld al eens eerder zou vergaan dit jaar. Mensen die hun banen opgaven, want we zouden allemaal dood gaan. Was dat even een opluchting dat we toch nog wakker werden de ochtend daarna. Maar 21 december 2012 is toch een speciale datum. Of dat nu het einde is of een nieuw begin. We worden toch wel een beetje zenuwachtig voor die dag.

Hoe gaan we dood? Gaan we allemaal tegelijk dood? Dit is overigens niet eens mogelijk, want in Australië is het eerder 21 december dan in Alaska. We hebben niet overal ter wereld dezelfde tijd en dus ook niet altijd dezelfde dag. Maar stel je voor.. Stel je voor dat we inderdaad allemaal doodgaan. Doodgaan op 21 december. Allemaal. We worden vernietigd door buitenaardse wezens van Mars, de Aarde en de zon zullen op één lijn komen te staan en BOEM. Alle zwaartekracht wordt overhoop gegooid en we zweven rond in het heelal. Misschien ontploft de zon en worden we allemaal gebarbecued, we krijgen een botsing met een mysterieuze planeet X of de nieuwe pest. Ik ben benieuwd. Vrijdag heb ik al kerstvakantie en ik heb een hoop huiswerk te maken in de kerstvakantie dus laten we die houden. Oké?

Maar wat als we inderdaad allemaal doodgaan. Wat als het geen grapje is en er vrijdag allemaal groene mannetjes uit de lucht komen vliegen en ons opeten? Dan vinden we het opeens allemaal geen onzin meer – en is er iemand die eindelijk mag zeggen: ‘Ik zei het toch!’ – 

Zijn we dan blij met wat we gedaan hebben? Laat je je dan rustig opeten door meneer Martiaan van Mars die smikkelt van jouw billen? Of….. is er misschien nog iets wat je wilt doen? Je moeder zeggen dat haar boerenkool verschrikkelijk smaakt, tegen je vriendin zeggen dat haar nieuwe kapsel verschrikkelijk is en dat je het vriendinnetje van je broertje niet kunt uitstaan. Maar je houdt van ze allemaal! Wil je nog naar het topje van de Eiffeltoren klimmen of misschien zwemmen met dolfijnen? Die ene geweldige jongen die toch moet weten dat je helemaal verliefd op hem bent en die rotmeid bij jou uit de klas? Die kun je dan eindelijk een klap verkopen. Dat klinkt dan weer niet heel verkeerd.

Zou jij het doen? Zou jij hem de waarheid vertellen als je wist dat je vrijdag dood ging of durfde je het nog niet? Je zusjes dood knuffelen en donderdag in het vliegtuig naar Parijs springen?

En gaan we dan toch niet dood vrijdag. Dan weet die jongen dat ik hem leuk vind, zit ik lekker in Parijs en is heel Facebook op zijn kop gezet.

Advertenties
Posted in Fun

Een reactie op “Vrijdag gaan we allemaal dood..

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s