A little peek into my life #12

2012 en de eerste week van januari is alweer voorbij. Jeetje, wat vliegt dat toch allemaal voorbij. Ik voel me echt een oud wijf terwijl ik dat zeg, maar het is echt waar. De eerste week van januari was erg leuk en ik heb ontzettend veel zin in 2013, maar eerst. DECEMBERRRR!!

Ik weet niet zo goed wat er met de foto’s is gebeurd, maar sommige zijn een beetje klein geworden. Plotseling.


Dit was onze kerstboom. Het was dezelfde als vorig jaar en mooi. Dit was het eerste jaar dat ik onze kerstboom een keer niet had opgetuigd en dat voelde best raar.

Een pakje onder de kerstboom! Wij vieren thuis geen kerst met cadeautjes. Sinterklaas is cadeautjes en dat hoort niet bij kerst volgens mijn ouders. Maar dit jaar kregen we toch één cadeautje. DKNY Pure parfum 🙂

Eerste kerstdag vierde we bij mijn Pake en Beppe en ze heeft fotoboeken voor alle kleinkinderen. Dit is mijn eerste pagina en ik moet er altijd even weer in kijken.

Kerst betekent spelletjes spelen. Spelletjes spelen kan ik niet zo goed. Ik verlies altijd. Zo gingen we sjoelen, Rummikubben wat overigens ook helemaal niet goed ging. Aan het einde van het spel was ik nog niet eens begonnen. Verder nog Bonaza en een boel Triominos.

Tweede kerstdag vierde we thuis met een lekkere maaltijd en nog veel lekkerder ijs na 🙂
IMG_7037


‘Derde’ kerstdag was het tijd om de keuken opnieuw te behangen. Samen met mijn vader ging ik behangen en ik heb het zelfs voor elkaar gekregen om netjes mee te doen. Behangen is eigenlijk best leuk om te doen.
IMG_7053

Het geeft alleen altijd zoveel bende. 

Even weer voor taxi chauffeur spelen. Dat vinden mijn zusjes nog al leuk. Daarom zat ik de vrijdag na kerst lekker in de auto om mijn zusjes op te halen bij de bioscoop.

Jawel. Ik had me inschreven. Even een foto als bewijs voor Jozina en de mededeling dat ze toch echt mee moest!


30 december was het Landlopersdag in het Gevangenismuseum en ik moest weer lekker werken. Ik stond buiten broodjes rookworst, snert en koffie/thee te verkopen en het was echt een ontzettend leuke dag. Het herinnerde me even weer waarom ik bij het museum werkte. 

Creatie van mijn vader. Wat overgebleven kaarsvet omsmelten, er twee lontjes in doen en je hebt een originele kaars. Je kunt het niet heel goed zien op de foto, maar het linker lontje brandde ook. 

Op oudjaarsdag heb ik de hele dag in mijn pyjama gelopen en wat was het lekker. Een prima einde om mijn jaar af te sluiten.

’s Avonds was het weer sjoeltijd.

IMG_7083
Dit was de laatste keer dat ik nog bovenaan stond. Uiteindelijk heb ik weer dik verloren! 

Samen met Marije een filmpje kijken op de bank. Pitch Perfect was echt heel erg leuk, je leest er binnenkort meer over 🙂

Ik moet aan de medicijnen, want waarschijnlijk ben ik ergens allergisch voor. Ik loop al twee maanden met constante niesbuien en een ongelofelijk jeukende neus. Na een bezoekje aan de dokter vertelde ze mij dat ik waarschijnlijk ergens allergisch voor was maar ze kon me niet vertellen waaraan. Ik moest maar pilletjes gaan slikken. Ik vind het een beetje raar, maar goed. Een paar pilletjes slikken kan geen kwaad, maar ik kan niet zeggen dat het al helpt.

Wasdag / opruimdag. Altijd een feest.

En natuurlijk mijn nieuwjaarsduik niet vergeten! Wat was het leuk!

Ik had donderdagavond spontaan een gourmet date met mijn lieve vriendinnetjes en we hebben de wereld aan pannenkoeken gegeten. Het was echt heel gezellig!

Dit was het einde van jaar 2012 en een beetje van 2013.

Ik heb echt heel veel zin in 2013 en we gaan er met zijn allen wat leuks van maken! Maar nu eerst: HUISWERK!

Advertentie

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s