De eerste keer Horecava

Horecava

Gisteren stond het op ons rooster. Met het gehele eerste jaar van mijn opleiding zaten wij om tien uur in de bus op weg naar de Amsterdam RAI. Het voelde net alsof we weer even op de basisschool zaten en op schoolreisje gingen toen we stiekem snoepjes aan het eten waren in de bus. Om half twaalf reden we Amsterdam binnen, maar het was natuurlijk wel weer even een avontuur om bij de RAI te komen. Amsterdam is leuk, maar een hel om in rond te rijden. Gelukkig liepen we om twaalf uur de RAI binnen en kon ons avontuur beginnen.

De Horecava is een horeca beurs voor professionals en ondernemers in de horeca branche. Een bezoekje aan de Horecava is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen uit de branche. Je ziet de leukste en nieuwste ideeën op gebied van eten, drinken, hotel of nachtleven. Dit jaar had 53.000 bezoekers en ik was daar één van. Samen met een heleboel andere studenten van IHM.

Daar liepen we dan. In onze Stenden uniformen en de heerlijke schoenen die bij het uniform horen. Strompelend over de beurs, alle hapjes proberen en hele leuke dingen ontdekken.

Bijvoorbeeld:

Frozen yoghurt. We kwamen het overal tegen! En wat was het lekker!! Ik had yoghurt, kersensaus en witte chocolade stukjes. Het was zo ontzettend lekker!

 

 

 

 

Echt ontzettend lekker!!!

Jawel. Je ziet het goed! Er komt chocolade uit deze kraan. Echt heel leuk! En lekker!

We hebben echt de hele dag door gegeten, gedronken en geproefd en het was ontzettend leuk! Natuurlijk was dit vooral een dag voor bedrijven en dingen kopen en zo werd er af en toe ook met ons omgegaan, want we waren toch maar studenten en wat moeten wij met een frituurpan van €15,000.

Maar, samen met mijn leuke klasgenoten heb ik een hele leuke dag gehad en volgend jaar wil ik zeker weer. Als is het maar voor alle lekker hapjes die ons voorgeschoteld wordt 🙂

Advertentie

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s