Madame Tussauds op vrijdagmiddag

Vorige week had ik een hélé week vrij. Wat een verwennerij zeg. Gewapend met mijn vriendje aka ov-chipkaart, drie vriendinnen, mijn camera  en mijn Starbucks oorbellen gingen we op weg naar Amsterdam. Om een paar neppe, maar ook hele mooie poppen te gaan bekijken. Om twaalf uur stapte ik in de trein, anders deden de weekendabbonementen het helaas niet. Ik heb gewoon nog lekker een weekabbo en daar ben ik heel blij. Om twintig over 2 kwamen we aan en beacohten eerst de Starbucks voor 1 vanille latte, 2 cappuncino’s en chocolademelk (ik lust geen koffie) en was het tijd voor Amsterdam.

Ik weet niet wat dat is het met Starbucks, maar zodra ik de beker in mijn handen, voel ik me zo stoer/belangrijk? Je krijgt een speciaal gevoel en dat alleen door dé beker.

Na de Starbucks was het tijd voor levensechte poppen. Na een kleine wachtrij van 10 minuten en een vraag of we wel boven de 15 zijn. Auw! Dat vraag je niet aan meiden van 17, 18 en 19. Met de lift naar boven en je staat oog in oog met Lenin, Anne Frank en Koningin Wilhelmina. Ook Koningin Beatrix is van de partij samen met een hele enge Willem Alexander.

Zie je zijn hoofd. Hij heeft een heel eng hoofd. Alles is gewoon niet helemaal goed aan het plaatje.

Kijkt hij niet onwijs serieus en sexy. Ja, dat plaatje is wel goed gelukt 🙂

Kusje voor Robbie Williams.

De detail is echt bijzonder. Eerst stonden we een beetje raar te kijken wat deze cijfers nou eigenlijk waren, maar het zijn de coördinaten van de plek waar haar kinderen vandaan komen. Een mooie tatoeage met een nog mooiere betekenis.

De zwoele blik van Johnny Depp en mevrouw Jennifer Lopez op de achtergrond en de heren Bond. Het is echt een perfecte neppe Johnny, mislukte Jennifer Lopez, maar de heren Bond. Die waren goed. Zeer goed.

Deze vind ik een beetje jammer. Het hoofd van Oprah is mislukt. Ik kan er niets anders over zeggen. Mevrouw haar ogen staan raar, haar kapsel is vreemd en niet om Oprah, maar ik ken mevrouw met iets meer kilo’s.

En ra, ra, ra. Van wie zijn deze prachtige ogen? Deze meneer is wel heel goed gelukt. Alleen zijn baard is een beetje raar, maar verder is het een plaatje.


Jawel, Mister Timberlake in ‘Suit and Tie’ 🙂

En het einde van dag hebben we afgesloten met een emmer vol met kip en een zeer leuke dag. Madame Tussauds was zeker een vrije dag waard 🙂

Advertenties

Een reactie op “Madame Tussauds op vrijdagmiddag

  1. Ben het eens met je mening wat betreft de mislukte poppen! Beetje jammer wel, aangezien ze er zoveel moeite in steken (en ze hartstikke duur zijn natuurlijk). Verder is zo’n middag altijd tof ^_^

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s