4. Drie nieuwe Subway broodjes proberen

De Subway is niet even voor een snel broodje. Dat snelle broodje samenstellen is topsport. Je hebt zoveel keuzes dat je opeens al niet meer weet wat je nu wilde eten. De eerste keuze die je moet maken, je broodje. Daar begint de eerste hobbel in de weg al, want waar heb je zin in? Bruin brood, wit brood, honey oat of sesam. Wil je een halve of een hele? Nergens moet je zoveel keuzes maken voor één maaltijd dan bij de Subway. Als je dan eindelijk je broodje en je lengte hebt gekozen komt hobbel twee, want wat voor beleg wil je er eigenlijk op? Wil je hem vegetarische of met vlees? Wil je hem getoast of niet? O en de kaas niet vergeten. Pittig of gewoon of misschien helemaal geen kaas. Keuzes, keuzes en nog meer keuzes.

Als je dan eindelijk je broodje, beleg en lengte beslist hebt komen de groentes en het sausje. Alles of toch de stinkende uien en olijven maar overslaan? Dan heb je ook nog af en toe een chagrijnig broodmeisje achter de balie staan en dat maakt het er niet makkelijker op.

Na een aantal bezoekjes aan de Subway kan ik nummer 4 van mijn lijst afstrepen. Surimi crab, gegrilde kip en de chicken teriyaki hebben een bezoekje aan mijn maag gebracht en ze waren nog lekker ook!

Ik zal de Subway zeker vaker bezoeken. Die paar keuze hobbels zijn het waard!

Advertenties

Een reactie op “4. Drie nieuwe Subway broodjes proberen

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s