Tuesday book day #6 Het leven is te kort om cakejes te glazuren

Dit boek stond al zo lang op mijn verlanglijstje en ik heb genoten!

Het verhaal gaat over Alice en ze heeft een vaste baan bij een platenmaatschappij in Londen, ze woont samen met haar vriend Stephen en ze houdt erg van schoonmaken. Dan, op een maandagmorgen krijgt ze van haar nieuwe baas een droombaan aangeboden. In New York! Ze moet de ooit succesvolle popzanger Wyatt Brown zo gek zien te krijgen een nieuw album op te nemen. Dat klinkt niet zo moeilijk, maar als Alice uiteindelijk bij Wyatt terecht komt lijkt het onmogelijk. Ten eerste durft Alice niet te vliegen. Ten tweede blijkt Wyatt helemaal niet in New York te wonen maar op een ranch in een uithoek van Ohio. En ten derde wil hij nooit, maar dan ook nooit meer zingen. Alice kan die kerel niet uitstaan. Ze wil meteen weer terug naar huis. Maar dan gaat het stormen in Ohio…

Je eerste gedachte: ‘Wat heeft dit met cakejes te maken?’. Het was in ieder geval mijn eerste reactie. Pas ergens in de laatste bladzijdes kom je erachter wat er wordt bedoelt met de titel en dat vind ik erg leuk! Het verhaal is lekker fris en leest erg gemakkelijk weg. Alice wurmt zichzelf door hilarische situaties en wie heeft in het einde haar hart verovert? Stephen of Wyatt?

Ik vond het een heerlijk origineel en grappig verhaal! Een echte chicklit!

Het boek is helaas niet meer via internet te verkrijgen behalve vanaf €5,- tweedehands te bestellen via Bol.com of via Marktplaats. Dit betekent natuurlijk niet dat hij niet meer te verkrijgen is in de winkel.

Advertenties

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s