Industry Fair

Mensen in pak. Overal waar je maar kijkt. Studenten, docenten en mensen vanuit het bedrijfsleven. Allemaal bij elkaar gekomen om elkaar een fijn verhaal te verkopen. Studenten over zichzelf, docenten over de school en werkgevers over hun bedrijf. En dat allemaal onder het genot van gratis koffie. Wij hebben ons allemaal op ons best gekleed. Toekomstige collega’s zouden hier kunnen lopen. Maar eerst is het tijd voor koffie. Gratis koffie.

In witte blouses, blauwe of groene en zelfs in het roze. Een rechte stropdas, een scheve en één met streepjes. Paars is de kleur van de school, maar ook in rebels rood. Rokken in verschillende maten en lengtes waarvan je heel soms afvraagt of het niet iets te kort is. Glimmende panty’s, zwarte panty’s of met een kleine ladder. Alles is aanwezig op de Industry Fair.

Derdejaars studenten zenuwachtig, want vind ik hier mijn stage? Tweedejaars zitten zowat verveeld tijdens de bedrijfspresentatie. Het is verplicht. Ja, wij zijn heel erg gemotiveerd. Gelukkig is het ook gezellig. We zien er professioneel uit, voelen ons een tikkie belangrijk en dan ook nog gratis koffie?

Goed geregeld!

Advertenties

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s