Tuesday bookday #10 Blijf!

2014-01-31 12.39.38

Verhalen over dieren ben ik niet altijd fan van. Soms is het te zielig en dan wordt het allemaal veel te echt. Gelukkig is dit een chicklit, gaat er niemand dood en is het onwijs grappig. Het verhaal gaat over Savannah. Ze wordt gedumpt en tijdens een avond waar iets te veel tequila in voorkomt koopt ze via internet een schattige hond. Maar in plaats van dat schattige hondje dat Savannah hoopte te krijgen, krijgt ze enorme onhandige joekel van een beest. Joe is groot, rent als een razende door het huis en kwijlt alles onder en luistert alleen maar naar Slowaakse politiecommando’s. Dat is dus alles behalve dat schattige hondje wat ze verwachtte. Dan zoekt ze een dierenarts om haar te helpen. Maar Joe is daarna niet de enige complicatie, de dierenarts met zijn sexy lach en blonde kuif zorgt voor nog meer complicaties.

Ik kreeg het boek voor mijn verjaardag twee jaar geleden en het is z’n lekker klein formaat dat hij gemakkelijk in de tas kan en mee in de bus. Het is echt een heerlijk busboek. Hij is licht, gemakkelijk leesbaar en humoristisch. Door de fijne schrijfstijl is het verhaal zo uit en vermaak je je prima met het leven van Savannah wat even een hele andere wending heeft genomen. Blijf! heeft niet alleen maar romantische of humoristische kanten, hij is af en toe ook wel eens behoorlijk serieus en emotioneel.

De komst van Joe is fantastisch en dat maakt het boek heel erg leuk. Hij zorgt ervoor dat haar gebroken hart wordt gelijmd en dat alle puzzelstukjes goed terecht komen. Zeker een fijn boek om in de bus of de trein te lezen.

Blijf! van Allie Larkin is voor €17,95 te koop via Bol.com of vanaf €5,- tweedehands. 

2014-01-31 12.40.03

Advertenties

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s