Happy Challenge #10 Trots

IMG_9799_zps32f50bfa

 

Het is alweer het einde van de Happy Challenge. Tien weken lang heb ik opdrachten gedaan en nu ben ik en alle 457 leden van de Facebook groep onwijs gelukkig. Nee, dat is natuurlijk ook weer flauwekul, maar ik denk wel dat we allemaal een beetje bewuster zijn geworden wat onze dromen zijn, wat we moeten doen om ze te waar te maken en dat we heel erg dankbaar voor het leven mogen zijn.

Mijn favoriete opdracht was zeker weten week zeven waarin ik mijn dankbaarheidslijstjes deelde. Ik lag ’s avonds in bed en werd toch meer bewust van de dag die ik had meegemaakt en dat er altijd iets is om dankbaar voor te zijn. Dat ik dan ook nog niet zoveel moeite had met het maken van deze lijstjes maakte me toch wel gelukkig. Mijn favoriete opdracht was dus zeker weten nummer zeven.

De laatste opdracht van de Happy Challenge is vertellen waar we trots op zijn. Waar we uit zichzelf al trots op zijn, maar ook wat we hebben geleerd van deze challenge. We moeten er vijf opnoemen en daar moet ik toch wel even goed over nadenken.

Vijf dingen die ik geleerd heb van de challenge:

1. Zoals ik al zei werd ik erg blij van week zeven. Daardoor ben ik veel meer bewuster geworden en dankbaarder geworden.
2. Ik weet wat mijn waarden zijn en weet ook dat ze van mij zijn en dat niet iedereen dezelfde heeft. Een vriendin heeft totaal verschillende waarden, maar ook dat moeten we gewoon respecteren. ?
3. Ik weet nu dat ik reizen toch wel heel erg leuk vind.
4. Ook dat ik gewoon moet beginnen. In week 5 had ik het over beginnen met sporten en hardlopen en gisteren heb ik me ingeschreven voor de Loop Leeuwarden. Ik moet gewoon beginnen. 🙂
5. Dromen is leuk en als je er maar hard genoeg voor werkt, komen ze vanzelf uit.

Vijf dingen waar ik trots op ben:

1. Dat ik me prima kan redden nu ik op mezelf woon.
2. Dat ik eigenlijk (bijna) altijd positief blijf en in elk nadeel een voordeel kan vinden. Soms even ver zoeken, maar hij zit er wel.
3. Dat ik het prima red met mijn twee baantjes. Weekend heb ik eigenlijk niet, maar mijn werk is leuk en ik geniet er van.
4.Dat ik mijn eigen mening eruit durf te gooien, ik een open persoon ben en in deze challenge zijn een paar opdrachten behoorlijk persoonlijk. Ik heb toch gedurfd om mijn eigen mening te geven en mijn gevoel bloot te leggen op het internet. Ik ben er niet bang voor.
5. Dat ik geen problemen heb. Dit klinkt misschien een beetje raar, maar ik heb geen financiële, lichamelijk of psychische problemen. Mijn gezondheid is hartstikke goed en daarvoor mag ik best even in mijn handjes knijpen.

En dat was het einde van de Happy Challenge. De weken zijn voorbij en ik wil Kelly, Lisanne en Marieke bedanken voor deze challenge. Ik vond het erg leuk om te doen!

Advertenties

3 reacties op ‘Happy Challenge #10 Trots

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s