A little peek into my life #33

We zijn alweer april! Volgende week is het tentamenweek en nu is het eerst tijd om keihard te gaan studeren en de tentamens te maken. Het weer is geweldig en de kleine pauzes worden in de zon gevierd. De Spaanse woordjes en grammatica rijtjes ga ik veel zien de aankomende dagen, maar de tentamens zijn belangrijk en ik ben er zo meteen klaar voor! De afgelopen twee week heb ik lekker gegeten, al veel gestudeerd en ben ik nóg steeds aan het hardlopen!

Het dus ook al bijna tijd om me in te schrijven voor de 4 mijl in Groningen. Ik weet dat die inschrijving echt heel erg druk gaat worden, dus ik ben benieuwd. Vorig jaar was ik toeschouwer, nu hoop ik deelnemer te kunnen zijn 🙂

Twee week geleden werd ik ’s nachts zomaar ziek en sliep ik verder op de bank. Gelukkig wilde Poekie mij gezelschap houden 🙂

Maandags was het tijd voor een date met een vriendinnetje. Op de maandagavond naar het Fire Café in Leeuwarden. Ik had verwacht dat we de enige waren die op maandag drankjes gingen drinken, maar er waren best veel mensen.

’s Avonds Progress test dus ’s middags warm eten. Ik at voor het eerst (in 1,5 jaar) vis in Leeuwarden en het was lekker! Perfecte lunch 🙂

 

Het was weer tijd voor bedrijfspresentaties en dat betekent ook dat de nette kleren weer aan moeten. Deze jurk heb ik echt nooit aan, maar paste voor deze gelegenheid perfect! Tussendoor was het ook tijd om mijn to do lijst af te strepen. Ik heb uiteindelijk alles gedaan van de lijst. Trots!

Tijd voor taart is er altijd!

Voorbereiding voor het avondeten. Vaak vind ik het heerlijk om van te voren alles rustig te snijden en klaar te maken. We aten wraps die uiteindelijk best goed uitpakte.

 

De zon scheen heerlijk in mijn kamer en weer even een bezoekje aan de sportschool. Met deze meneer buiten de deur 😉

 

Met mijn superfijne Koekiemonster shirt die een geweldige achterkant heeft en een terugreis met de bus in de zon.

Te weinig ophangruimte. Dan maar aan het bed. Groot voordeel van een hoogslaper.

Spelletje doen! Bijna gewonnen en bijna verloren. Niet de grootste fan van spelletjes, maar af en toe toch stiekem wel leuk.

Mjammmmm 🙂

Driedubbel mjammmm! Met klasgenootjes zelf nacho’s maken en eten. Het was echt heel erg lekker geworden.

Tijd voor een rondje bos. Het begin ging niet heel gemakkelijk, maar daarna liep het steeds beter. Fijn om te merken dat de conditie beter wordt. Maar het blijft trainen voor de Loop Leeuwarden.

 

Is het geen fotomodel?  Poekie heeft zijn plekje in de vensterbank gevonden en ligt er bijna de hele dag. Een kat zijn is vast niet verkeerd. De hele dag lekker rustig aan doen. Af en toe een beetje slapen en naar buiten te kijken 🙂

Alsof ik terug ben op de middelbare school. Net als vroeger grammatica rijtjes stampen.

Maar ik heb ook beter leesvoer. Boekje helemaal uitgelezen en hij is echt super interessant. Fijn voor een beginnende hardloopster.

Nog meer voedsel. Lekker geluncht met Willeke en ons eigen salade creatie. Verrassend lekker, maar de ananas was misschien niet heel erg geschikt.

Dat was het alweer. Een sneak peek vol met selfies en voedsel. Nu is het weer tijd om de schoolboeken in te duiken. Die Spaanse rijtjes moeten en zullen in mijn hoofd blijven! Ik moet een voldoende halen op dat tentamen! Verder ben ik de komende dagen lekker thuisthuis, ga ik morgen weer een rondje hardlopen en een bezoekje brengen aan de fysiotherapeut. Verder hopen we natuurlijk op nog veel meer mooi weer en ik moet me volledig concentreren op die tentamens. Even door die zure appel heen bijten. Jullie toevallig ook tentamenweek?

Fijne dag verder!

Advertentie

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s