A little peek into my life #35

Een nieuwe week is weer aangebroken en wat is het fijn weer! Ik zit lekker op de bank en het zonnetje schijnt heerlijk naar binnen. De oplader van de laptop is helaas niet lang genoeg, anders zat ik buiten. De afgelopen week was heerlijk, het weer was prima, school is weer begonnen en we hadden zomaar een extra vrije dag. Daar zeggen we geen nee tegen toch? 🙂

 

Het was de eerste week van de module en we namen plaats in de tentamenhal voor hoorcolleges. Samen met een heleboel medestudenten luisteren we hier naar een statistiek college.

Whoehoe! Dinsdagavond was de inschrijving van de 4Mijl en het is gelukt om me aan te melden! In oktober is het zo ver. Dan is het tijd voor 6,4 kilometer hardlopen 🙂

Tijd voor hardlopen! Woensdagavond was het Fun Run tijd, waar ik al eerder over schreef, en het was superleuk!

Het was afgelopen week ook heel fijn weer, dus lekker thee drinken in de tuin en mijn aardbeienplant krijgt bloemetjes. Nog heel even en ik heb aardbeien in het tuintje!

Een revenue management hoorcollege. Deze keer in het auditorium en daar hebben ze heerlijke stoelen dus les is daar niet verkeerd. Bijna alsof je in de bioscoop zit.

Donderdag was het weer tijd om naar huis te gaan, maar eerst nog een thee date met een vriendinnetje. Vrijdag moest ik al om zeven uur ’s morgens werken. Gelukkig vind ik die dagen eigenlijk best wel leuk, want je bent lekker op tijd klaar en het werken voor openingstijd is heerlijk! Vrijdagavond zat ik te knutselen aan de keukentafel. Het vriendje was zaterdagavond jarig en ik maakte voor hem een vliegtuig wat perfect bij zijn cadeautje paste. Het cadeautje is een vliegles en hij was er erg blij mee. Whoehoee! Cadeautje gelukt 😀

Zondagmiddag was het zulk lekker weer dat we lekker gingen wandelen voordat alle visite kwam. Het was echt perfect weer. Er stond inderdaad een stevige wind, maar de zon was fantastisch en uit de wind was het zelfs warm. Erg warm!

Chillen-billen op de hangmat in de zon. Ik had een perfecte zondag!

Maandag was het weer een werkdag. Een stomme werkdag en ik werd er weer even aan herinnerd waarom horeca werk soms gewoon stom is. Gelukkig waren er ook nog lieve en vriendelijke gasten dus het was niet helemaal een stomme dag. Gisteren was het weer school en gisteravond ging ik weer naar Insanity. Gelukkig deze week een stuk minder spierpijn dan vorige week. Bam! Vanochtend ben ik al naar school geweest en ik heb de rest van de dag lekker vrij. Vanavond een rondje hardlopen en een uurtje Pilates en morgen de hele dag school. Dan is het alweer bijna vakantie! Hopelijk blijft het zulk mooi weer!

Fijne dag!

Advertentie

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s