Verschrikkelijkste film ooit!

Nog nooit is het gebeurd. Nog nooit liep ik de bioscoop uit en keek ik een film niet uit. Het kwam ook eigenlijk nooit echt voor dat ik een film niet leuk vond, maar afgelopen zondag is het gebeurd. Ik heb de slechtste film allertijden gezien en ik werd er zeer verdrietig van. Afgelopen zondag stond er een reisje naar de bioscoop op de planning. We gingen voor een verrassingsfilm, de sneak preview wel te verstaan. Al drie keer probeerde we dat en alle drie keren was het een succes. We hadden niet verwacht dat het deze keer zo slecht uit zou pakken.

Vanaf het begin was het al verschrikkelijk. De film, het verhaal, de manier waarop het gefilmd werd. Alles was verschrikkelijk en ik wilde gewoon niet meer verder kijken. Nu vraag je je misschien af waar wij dan naar keken? Hieronder een trailer van de slechtste film allertijden:

Het verhaal ging over een man die blijkbaar in deel 1 last heeft van een demon in zijn huis en die verhuist mee naar zijn nieuwe huis. Er wordt geschreeuwd, er wordt gesekst (heel erg veel), er wordt gescholden, er wordt nog meer geschreeuwd. Er zit geen verhaal in. De film zou een waarschuwing moeten hebben: de volgende 87 minuten kunt u beter besteden aan het organiseren van uw keukenkastjes. Dit was gewoon pure tijdverspilling.

Als je naar de film gaat en misschien hoopt op de nieuwe Spiderman, The Other Woman of misschien zelfs Bad Neighbors wordt je keihard onplezierig verrast. De sneak preview in Assen was alles behalve een succes. We hebben gewacht tot de pauze, maar zijn daarna heel snel de zaal uitgelopen. Bij deze is de Haunted House 2 alles behalve een aanrader.

Advertenties

3 reacties op ‘Verschrikkelijkste film ooit!

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s