De reis is afgelopen

Ik heb het stilletjes voorbij laten gaan. Er is geen extra aandacht besteed aan zeven mei is op dit plekje. Ik had het te druk met school en Revenge kijken en ook omdat ik natuurlijk lang niet alle 101 dingen heb afgerond. Dat terwijl ik er drie jaar de tijd voor heb gehad. Wel heb ik geleerd, dat ik één van de weinige was die wel meer dan de helft heb kunnen afstrepen. Dat is dan natuurlijk wel weer een leuk teken. Wat heb ik dan in deze drie jaar gedaan?

Ik heb chocolade koekjes gebakken die niet lekker waren, at hert, sushi, asperges en nog twee dingen die ik nog nooit gegeten had. Maakte mijn eigen jam en een kookboek voor een vriendinnetje. Helaas kon ik geen vegetariër zijn voor een maand. Dat zit gewoon niet in mij 🙂 Ik inspireerde iemand om ook een 101/1001 lijst te maken, deed vrijwilligerswerk, schreef drie briefjes en stopte ze in een boek. Stuurde tien kaarten naar iemand via Postcrossing, maar schreef geen berichtje in een publieke wc en gaf niet voor 30 dagen lang complimentjes. Wel maakte ik allemaal nieuwe vrienden en vriendinnen in drie jaar, speelde allemaal spelletjes en kookte voor vrienden. Ik deed geen verstoppertje in de Ikea, maar waarom wilde ik dat ooit doen? Ik deed een citytrip door Nederland, bezocht Engeland en maakte in een ritje in een luchtballon. Wel wilde ik nog graag in mijn eentje naar de film, helaas is dat er niet van gekomen. Ik kocht een smartphone en ben op dit moment op zoek naar een nieuwe. Maakte een serie foto’s met de letters van het alfabet, maar maakte geen foto in een foto hokje.

Ik ging naar Wicked de musical en deed een weekend zonder telefoon, computer en internet in België. Helaas werd ik geen figurant in een film, zocht ik niet uit wat mijn bloedgroep was en ging ik niet een weekend sap vasten. Natuurlijk deed ik wel mee aan de nieuwjaarduik. Twee keer zelfs. Ik mocht een vliegtuig besturen, ik verfde mijn haar blond en rood. Ik nam geen tatoeage en zei geen Ja tegen alles voor een hele dag. Ik hield een blog bij en nog steeds met liefde en ik werd een week lang voor zeven uur wakker. Vrijwillig. Ik werd orgaan en bloed donor, maar heb nog geen bloed gedoneerd. Ik schreef mezelf in voor een HBO studie en doe het nog steeds met alle plezier, ik nam een baantje en nog één. Ik ging op kamers en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Ik ‘leerde’ Spaans spreken, want ik heb al mijn tentamens gehaald 😀 Ik haalde mijn rijbewijs alweer twee jaar geleden en ik kocht voor een hele maand niets. Ik schoot met een geweer waar allemaal verf uit kwam en ik knoopte een heleboel gesprekken aan met vreemdelingen. Onder de sterren in slaap vallen gebeurde niet en mijn mond voor een dag dichthouden is echt onmogelijk.

Na 1001 dagen is de reis voorbij. Ik ben er klaar mee.De nieuwe lijst is alweer gemaakt. Niet in dezelfde uitvoering als deze en het zijn ook geen 1001, maar er staan zeker 50 nieuwe dingen op. Een paar oude bekende, maar ik heb ook van een paar dingen afscheid genomen. Deze nieuwe lijst zien jullie binnenkort. Wil je al mijn verhalen terug lezen over dit grote avontuur. Klik dan boven op 101 things in 1001 days of in de zijbalk. Hier kun je al mijn verhalen terug lezen.

Ik ben klaar voor een nieuw avontuur!

Advertenties

Een reactie op “De reis is afgelopen

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s