A little peek into my life #37

Jeetje, de zoveelste editie van mijn sneak peek. En wat zijn het er al een boel geweest. Ik ben al bij nummer 37 en dan doe ik dit nog niet eens elke week.

Vorige week maandag ging ik spontaan ’s avonds naar The Amazing Spiderman 2 en wat was hij leuk! Ik vond het einde overigens absoluut niet leuk, maar verder was de film erg leuk!

Dinsdag kwam ik achter de route van Loop Leeuwarden. Ik vond de route erg leuk. Lekker in het centrum en behalve dat er in de stad wat onregelmatige bestrating lag, liep het erg lekker.

Volgend schooljaar begin ik met mijn manager module en moest ik afgelopen week mijn keuze en mijn sollicitatie brief opsturen. Ik vond het niet gemakkelijk om een keuze te maken voor mijn manager positie en dan moet ik binnenkort ook nog op sollicitatie gesprek op school. Ik wil graag een deel uitmaken van het HR team op school, maar het kan ook best zijn dat ik straks keukenmanager ben. Liever niet, maar we gaan het wel zien.

Vrijdags is het altijd markt op het Zaailand. Dat is hetzelfde plein waar het glazen huis stond in december en elke vrijdagmiddag is het er hartstikke druk. Het staat vol met groenten, fruit, vlees, noten, kaas en kleding en er hangt een hele gezellige sfeer.

Eenmaal thuis vond ik onze kat Poekie in de bosjes. Ze kijkt niet erg blij, maar is de laatste tijd veel vaker graag buiten.

En terwijl Poekie in de bosjes lag, genoot ik van het zonnetje. Eindelijk mooi weer!

Ook Verona en Indy vonden het erg fijn. Wat een popjes hé 🙂

Zaterdagmiddag was ik vroeg vrij en het was nog steeds heerlijk weer dus ging ik samen met Daisy en het Vriendje naar het Blauwe meer. Daisy vindt het daar altijd heerlijk, ze is dol op zwemmen en toen we het terrein bij het Blauwe meer opreden werd ze helemaal enthousiast. Echt heel erg leuk om haar zo enthousiast te zien.

En kijk eens. Een echt blauw meer. Het is echt een heel bijzonder, maar het is een heerlijk meer om ook in te zwemmen in de zomer.

10004032_858901317456574_4018831863949815150_n

 

Zondag was het natuurlijk de dag van de Loop Leeuwarden waar jullie gisteren al van alles over konden lezen. En ik liep de vijf kilometer binnen een half uur! Ik ben zo blij! Volgende doel?: de vier mijl in oktober ook ongeveer rond die tijd. Dat wordt trainen!

 

Zondagavond was het perfect barbecue tijd. Dat deden we dan ook zeker. Met een zonnetje, een wijntje en goed vlees was het een perfect einde van een perfecte dag!

Samen met mijn twee liefste en leukste zusjes. Ja, wij lijken toch wel op elkaar hé?

Ook het Vriendje en mijn uitwisselingsbroertje Carlos uit Costa Rica waren van de partij. Gezelligheid!

Maandag was het weer tijd voor school en we hadden een lesje buiten! Het was echt zulk lekker weer en de leraar vond het geen probleem om buiten te zitten dus verplaatste we onze les richting de picknicktafels.

Maandagavond deed ik een rondje stad en wat gebeurde er? De gemeente was de gracht aan het ‘legen’ en er kwamen nog aardig wat fietsen uit. Een uur later was de stapel aanzienlijk gegroeid en uiteindelijk belande de gehele stapel in een bak van een vrachtwagen. Een enkeltje naar de stort voor deze fietsen.

Dinsdag was ik vrij en achterop de motor toerde we een mooi rondje door Friesland. Lekker naar het water, het zonnetje erbij en de vrijheid. Heerlijk!

De dag werd afgesloten met een geitenkaas en een biertje dat ik wel erg lekker vind!

Gisteren had ik een paar uur les en ben ik ’s avonds uit eten geweest met vrienden. Vandaag sluit ik me een paar uur op in de bibliotheek voor een schoolopdracht en is het weer eens tijd om de sportschool van de binnenkant te proberen. Vanaf zondag heb ik niet meer erg veel sportiefs gedaan en ik word er wel een beetje onrustig van. Vrijdag heb ik weer een paar uur les en dan is het alweer tijd om naar huishuis te gaan en het weekend werkende door te brengen. Mag de tijd alsjeblieft wat langzamer gaan? Nog vier week en dan is het tentamen week en dan is het alweer vakantie. Ik ben er nog niet klaar voor! Vakantie is fijn, maar mijn schoolweken zijn ook prima en hoeven eigenlijk nog helemaal niet over te zijn plus: ik ben nog lang niet klaar voor mijn tentamens en de bikini!

Fijne week iedereen!

Advertentie

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s