Die laatste tentamenweek

Vanmorgen had ik mijn eerste tentamen. En wat ging die slecht! Niet omdat hij zo moeilijk was of dat ik zoveel moest leren, maar gewoon omdat ik niet genoeg met mijn neus boven het leerwerk heb gehangen. De laatste tentamenweek van het tweede jaar is aangekomen en ik ben er helemaal klaar mee. Helaas staat er voor morgen en vrijdag nog een tentamen op de planning en het is toch wel verstandig om die te gaan halen.

Om even heel eerlijk te zijn, tentamenweken vind ik nog niet eens zo verschrikkelijk. De stof die ik leer ben ik al acht weken mee bezig en ik heb ook nog eens lekker wat dagen vrij. Nu ben ik ook wel wat verwend met tentamens. Ik heb dan toevallig deze week drie, maar het afgelopen jaar heb ik nog maar vier tentamens gehad 🙂 Maar helaas zijn deze laatste drie wel de moeilijkste van het hele schooljaar. Niet perse omdat de stof ingewikkelder is of dat ik meer moet leren, maar HET IS BIJNA VAKANTIE! Die concentratie is volledig verdwenen. Het is mooi weer, er is voetbal, er is volleybal en nog zoveel andere dingen dat dat leren gewoon onderaan de to do lijst staat.

imagesNet als vorig jaar heb ik de moeilijkste module weer als laatste en dat is niet perse bevorderlijk voor goede cijfers. Die laatste weken werken niet meer echt mee en dan ben je er gewoon helemaal klaar mee. Maar als ik de tentamens deze week niet haal zit ik alsnog over twee week weer in die tentamenhal voor een herkansing. Dan is de vakantie nog verder weg.

Dus mijn leerpauze is nu voorbij. Ik duik weer in de wondere wereld van operations management, statistiek, aantekeningen en proeftoetsen. Ik hoef nog maar twee tentamens. De vakantie is nu zo dichtbij! Iedereen ook succes met het leren en maken van tentamens. Wij kunnen het!

 

Advertenties

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s