30 day Blogilates challenge

Er is weer een nieuwe maand begonnen. Tijd om een nieuwe challenge te beginnen. Niet dat ik al zoveel challenge”s goed heb doorbracht, maar er is weer een nieuwe maand dus weer een nieuwe kans.

5

Kijk, dit zal ik waarschijnlijk niet kunnen aan het eind van deze maand maar ik hoop dat na die 31 dagen ik iets vaker kan opdrukken. Dat ik sterkere benen en buik heb en dat ik langer dan 1,5 minuten in plank positie kan staan.

Maar laat ik eerst eens beginnen met het uitleggen van dit fenomeen voor mensen die er niet bekend mee zijn. Blogilates is een youtube channel van Cassey Ho. Cassey Ho is een dame uit Amerika, een gecertificeerde fitness instructeur en een ongelofelijk inspiratie voor een hele boel dames en heren over de hele wereld. Ze staat op de tweede plek van meest invloedrijke fitness dames op het internet achter Jillian Micheals en ik vind Cassey geweldig.

Ondanks de zware oefeningen en oefeningen waar een hele lading balans voor nodig is maakt Cassey het toch erg leuk. Haar enthousiasme spat van het scherm af en ik vind het heerlijk.  Ze heeft een heleboel filmpjes en elke spiergroep komt aanbod: billen, benen, armen, schouders, buik en rug. Alles komt voorbij.

Er is dus een wisselende kalender voor alle maanden van het jaar en ik ga daar dus mee beginnen. Het is dan drie juli dus niet helemaal het begin van de maand, maar dan smokkel ik drie dagen mee naar augustus. Ben ik precies op tijd klaar voordat ik op vakantie ga richting Duitsland.

Ik ga de komende maand Cassey vervloeken en ik ga een heleboel spierpijn krijgen, maar hopelijk maakt ze me ook een beetje sterker en soepeler

Ik ben heel erg benieuwd wat het gaat doen en ben ook erg benieuwd hoe lang ik dit nu eigenlijk ga volhouden. Want opeens elke dag een half uur tot uur op een matje liggen te zweten is niet iets wat we zomaar doen.

I’ll keep you posted! 6Bron foto’s

 

Advertentie

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s