Mijn nieuwe telefoon!

Het duurde even, maar eindelijk lukte het me om via Marktplaats een nieuwe telefoon te bemachtigen. De meneer die hem had gekocht kon er maar niet aan wennen en vluchtte terug naar Apple. Des te beter voor mij natuurlijk, want deze telefoon is nog geen twee maand oud. Hartstikke fijn natuurlijk! Alles zat er nog bij. Oplader, bonnetjes, oordoppen en zelfs het doosje kreeg ik erbij.

Ik ben heel trouw bij Samsung gebleven. Mijn vorige Samsung kreeg na 2,5 jaar serieuze kuren, maar ik ben gewoon heel erg aan het systeem gewend en voelde me wel prettig bij Samsung. Deze telefoon heeft eigenlijk precies dezelfde knoppen, functies en lay-out. Hij is even groot als mijn oude telefoon en dat is fijn, want een gewone S4 vond ik toch echt veel te groot.

Eindelijk doet mijn GPS het weer en kan ik hem straks weer gebruiken als navigatie als het echt nodig is. Ook kan ik dan eindelijk de NIKE app gebruiken. De camera is beter en wat een verademing dat ik geen minuut meer hoef te wachten voordat Whatsapp is opgestart. Mijn oude telefoon was gewoon heel erg langzaam.

Helaas heb ik ook wat nadelen ondervonden. Grootste nadeel? Dat mijn camera geluid niet uit kan. Ik heb er al behoorlijk op los gegoogled, maar helaas is er een wet die het verplicht stelt om het geluid van de camera hoorbaar te houden in verband met privacy van anderen. Nu klinkt dit natuurlijk wel logisch, maar selfies maken in de trein, bus of openbaar wordt er een stuk minder leuk op en het geluid is gewoon behoorlijk hard. Ook mijn toetsenbord is behoorlijk vervelend, maar dat is een kwestie van wennen gok ik.

Verder ben ik onwijs blij met mijn nieuwe telefoon en kunnen jullie tijdens mijn sneak peeks een stuk betere foto’s verwachten. Ik ben helemaal happy de peppy en nu is het lekker snuffelen op Ebay en Etsy op zoek naar fijne hoesjes, want mijn nieuwe baby heeft wel een goed jasje nodig 🙂

Advertenties

2 reacties op ‘Mijn nieuwe telefoon!

  1. Mijn camera maakt ook geen geluid, maar op zich vind ik de reden nog niet eens zo heel gek. Al hadden ze wel iets kunnen doen met de frontcamera, dat die geen geluid maakt

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s