Mijn favoriete musical / film muziek

Donderdagavond stond ik te swingen en mee te zingen in de keuken. Thuis hebben we een hele fijne radio waar mijn i-Pod aan gesloten kan worden en als er dan niemand thuis is moet daar van geprofiteerd worden. Ik was aan het meezingen met Anna over hoe fijn het is dat de poorten open gingen (ik heb een zwak voor Frozen) toen er opeens iets in mijn hoofd op kwam. Ik zing het hardst mee met de musical liedjes. Begrijp me niet verkeerd, mijn stembanden worden ook blij van de tonen van Ariande Grande en Ed Sheeran, maar ik heb ergens een stille liefde voor musical liedjes. Vandaag deel ik dan ook mijn favoriete liedjes waarbij ik echt niet stil kan zitten.

 

Deze musical heeft de beste liedjes. Een van mijn dierbaarste vriendinnetjes liet me kennis maken met deze fijne liedjes en sindsdien ben ik fan. Vorig jaar zag ik de musical in Nederland en hoewel ik de Nederlandse liedjes ook fijn vind, geef ik de voorkeur aan de originele versies. Dan ook met Kirsten Chenoweth en Idina Wendel. In mijn auto ligt de cd van deze musical. Beste auto muziek ooit.

De film die ik heel vaak zag en waarbij ik waarschijnlijk nog steeds moet huilen als ik hem zal zien. Één van de mooiste liedjes is deze, maar natuurlijk is Hakuna Matata ook een hele leuke.

 

Mijn eerste grote liefde op film muziek en waarschijnlijk geen onbekend. Helaas heb ik de musical versie in Nederland gemist, want ook de Nederlandse versies heb ik al ontdekt op Youtube.

 

Het liedje wat ik donderdagavond heerlijk meezong. Wat een heerlijke liedjes heeft deze film en wat heeft Idina een pracht van een stem. Ik ben groot fan van deze dame.

De eerste musical die ik ooit zag. Overigens luister ik dit bijna nooit, maar ik vind het zulke fijne liedjes en ik kon gewoon niet kiezen.

De grote finale van een heerlijke dansfilm. De film waarbij ik wilde dat ik ook zo goed kon dansen en wij op een feestje ook spontaan allemaal dezelfde danspasjes doen.

Een musical die ik nooit zag, ook het televisie programma daarover volgde ik niet. Ik kwam dit liedje tegen op youtube een paar geleden en wat heerlijk zeg! Als ik dit had geweten was ik misschien toch wel bij de musical in de zaal had gezeten en de televisie serie gevolgd. Ik krijg er elke keer weer kippenvel van.

Dat waren dan mijn favoriete musical / film liedjes. Er zijn er zeker weten nog wel meer, maar dit is het eerste wat in mijn op kwam en dat zijn dan meestal de favorieten. Ben jij ook z’n musical fan of heb je liever wat One Direction muziek?

Advertenties

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s