A little peek into my life #50

Jeetje, we zitten alweer bij versie nummer vijftig. Dat zijn toch al een heleboel afleveringen van mijn sneak peek. Afgelopen week was weer een hele rustige en dat vind ik niets aan. Ik zit nauwelijks op school en dat betekent dus dat ik nauwelijks van de bank kom. Heel saai en vaak ben ik niet sterk genoeg om mezelf een schop onder de kont te geven. Deze week dus alles behalve spannend.

Maandag was ik (verrassing) vrij van school. Ik bleef lang thuis, keek de midseason finale van Revenge en rond kwart over twee stapte ik in de bus richting Leeuwarden. Ik had van vier tot vijf een pre-departure meeting voor Finland wat niet heel erg interessant bleek te zijn. Ook ging ik ’s morgens nog langs de dokter voor een blaasontsteking test.

 

Dinsdagmorgen begon sportief met een rondje hardlopen. Het duurde een hele tijd voordat ik buiten stond, maar het was toch eigenlijk heel erg lekker. ’s Middags ging ik langs de apotheek in het ziekenhuis voor pillen. Die blaasontsteking bleek er wel degelijk te zitten. Het ziekenhuis zit echt maar 2,5 kilometer vanaf mijn huis en de bus rijdt er altijd lang, maar toen ik de weg op de fiets moest vinden was ik z’n twintig minuten onderweg. Dat waren dus twee hele lange kilometers.

Tegen over mijn huis staat een soort van vogelhuisje. Daar wonen geen vogels in, maar is een bewaarplek voor boeken. Echt heel erg leuk en voordat ik mijn spullen inpak stop ik hier ook nog een boek in.

Woensdag zat ik al om acht uur in de tentamenhal voor een hoorcollege. Als ik dan eens school heb dan moet ik zo vroeg ja. Resultaat was wel dat ik heerlijk productief was. Ik draaide twee wasjes , stofte af, deed de afwas en deed huiswerk.

 

Donderdag ging ik alweer richting huis. Thuis aangekomen installeerde ik me aan de keukentafel voor wat huiswerk, maar blijkbaar was het daar nog geen tijd voor. Was veel te lekker warm voor de kat. ’s Avonds keek ik de laatste film van X-Men en die was leuker dan verwacht.

Vrijdag had ik weer hetzelfde uitzicht. SPSS tutorials en huiswerk maken.

Maar natuurlijk had ik tussendoor ook veel tijd voor The Big Bang Theory. Eigenlijk toch wel één van mijn favoriete series!

Zaterdagavond was ik de hele dag aan het werk en zaterdag had ik (zoals gewoonlijk) een verjaardagsfeest. Natuurlijk is het altijd heel gezellig als je helemaal geen zin hebt, maar met het goede gezelschap en spelletjes was het erg leuk.

Zondagavond had ik een deadline. Eentje waarvan ik het werk zeer heb onderschat. Ik verbleef ’s morgens bij E. maar na de lunch was het tijd om naar huis te sjeesen en te beginnen aan mijn werk. Gelukkig had ik het rond zeven uur af, dus uiteindelijk viel het mee.

Om ’s avonds naar het laatste deel van de Hobbit te gaan! Wat een heerlijke film was dit. SPOILER ALERT: Ik vond het erg jammer dat er in het einde niet werd terug gekeken naar de berg. Wie is er nu koning en wat gebeurt er met de schat? Dat had ik graag nog gezien. We weten tenslotte allemaal dat Bilbo het overleefd, want hij komt ook voor in The Lord of the Rings.

Deze week wordt waarschijnlijk net zo rustig als afgelopen week. Ik vind er werkelijk niets aan. Morgen moet ik in ieder geval nog even naar school voor een meeting. Verder moet ik een afspraak maken met een docent in verband met mijn vakken pakket in Finland. Woensdag heb ik dan wel les en ’s avonds gaan we naar JOCHEM MYJER. Iets waar ik heel erg veel zin in heb! Donderdag heb ik weer een meeting en vrijdag ben ik dan vrij van school. Tijd om dozen in te pakken en mijn inboedel te verhuizen. Dit is mijn laatste weekje in Leeuwarden. Ik wil nog niet dat het over is eigenlijk! Ik zal er deze week nog even extra van genieten, want voordat ik het weet is het voorbij.

Fijne week!

Advertentie

2 gedachtes over “A little peek into my life #50

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s