A little peek into my life #53

De eerste week van de kerstvakantie zit er alweer op. Nog twee weken en dan zit ik al in het vliegtuig! Nog maar TWEE weken! Dat betekent nog een paar kleine dingen regelen en vooral gewoon lekker genieten van de kerstdagen en mijn laatste dagen in Nederland. Voordat ik het verruil voor het (hele) koude Helsinki!

De kerstdagen waren heel erg gezellig en gevuld met een heleboel spelletjes doen. Natuurlijk ook lekker eten en omringd zijn met familie. Heel fijn dus. Afgelopen weekend was ik weer lekker aan het werk en deed ik zaterdagmiddag iets heel erg gaafs! Daarover later meer.

Mijn week begon in Leeuwarden. Afgelopen maandag was mijn laatste verhuisdag. Met een heel gek gevoel liep ik door mijn huis en mijn kamer. Mijn laatste spullen werden verhuisd en ik gaf mijn sleutel aan de nieuwe verhuurster. Nu is mijn plekje helemaal weg. Foetsie.

 

Gelukkig was Willeke met mij mee dus was ik niet helemaal alleen. Ook de nodige selfies werden genomen.

En de kofferbak helemaal volgestopt vol met mijn laatste spullen.

 

Tot ziens Leeuwarden en tot ziens kamer. Ik heb het heel erg leuk gehad!

Daarna was het weer tijd voor een aantal uren werken. Nog maar drie dagen en dan is mijn La Place avontuur na drie jaar ook ten einde. Gek dat nu alles zo bijna klaar is. Net voor de kerstdagen was het heel erg druk. Niet alleen met gewone klanten die de winkel bezoeken, maar ook met de catering. Hier was ik samen met een collega bezig voor de taarten voor de catering. Zien ze er niet heel lekker uit?

En omdat het woensdag bijna kerst was kregen we een extra accessoires om aan onze werkoutfit toe te voegen.

De rest van de woensdag keek ik de laatste uurtjes van het glazen huis avontuur. Doordat het vorig jaar in Leeuwarden was vind ik het nu veel leuker hoewel ik nog steeds op het plein voor het glazen huis zou gaan staan. Ik kijk het liever vanaf de televisie of computer. Veel warmer en je kunt ook nog eens alles veel beter volgen en horen.

Woensdagavond was vooral gevuld met heel veel spelletje doen. Héél veel spelletjes!

Plus wat geknoei met de foto camera. Het resultaat heb je gisteren al kunnen zien.

Donderdagmiddag ging het spelletjes doen heel gezellig verder. We speelden hier Phase10. Een soort rummikub alleen dan in een modern jasje. Het duurde wel erg lang, maar dat was perfect voor eerste Kerstdag.

Nadat we eerste kerstdag spendeerde bij E. thuis gingen we naar mijn huis. Waar de heerlijke kerstpuzzel van Dr. Denker op ons wachtte. We hebben hem met zijn vieren helemaal opgelost. Met een heel klein beetje hulp van het internet, vooruit dan. Sommigen waren namelijk echt onmogelijk.

 

Na het heerlijke eten wat ik helaas niet op de foto heb gezet speelde ik was met mijn haar. Het wordt steeds langer en ik kan er steeds iets meer mee. De linkervlecht is een probeersel van mezelf, rechts knutselde mijn moeder in elkaar.

 

Helaas is de bovenkant iets minder geslaagd. Nog heel even wachten, het was namelijk net niet lang genoeg om netjes te blijven zitten. Het zakte al heel snel weer in.

Knuffelen met de lieve zusjes ♥

Zaterdagmiddag stond ik dus op een slipbaan voor iets onwijs tofs! Hier horen jullie later meer over.

2014-12-28 11.02.30  2014-12-28 16.02.232014-12-28 11.34.34

Gisteren was het weer Landlopersdag. Dit was alweer mijn zesde jaar en het blijft nog steeds leuk. De onwijze leuke sfeer, het heerlijke zonnetje en gezellige mensen maakte het een hele fijne werkdag bij het restaurant.Ook at sinds tien jaar weer eens snert en wat blijkt? Het is niet eens zo vies al dat ik me herinner.

Vandaag moet ik wat uurtjes werken en in mijn huiswerk steken. Ik heb namelijk donderdagavond een deadline en werken aan school tijdens Oud&Nieuw dat willen we natuurlijk niet. Morgen ben ik vrij en ga ik hopelijk ook nog een paar rondjes schaatsen. Dan is het oudjaarsdag gevuld met warme chocolade melk, oliebollen en carbit schieten. Natuurlijk ook de kusjes, vuurwerk en nieuwjaar wensen horen er ook bij. Eigenlijk één van mijn favoriete dagen van het jaar. Daarna heb ik zaterdag mijn allerlaatste werkdag bij de La Place. Een heel gek idee dus.

Fijne week iedereen en geniet van de laatste week van de vakantie.

Advertentie

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s