About Jiildou

’Have I gone mad?’
 ’I’m afraid so. You’re entirely bonkers. But I’ll tell you a secret. All the best people are!’
            Alice in Wonderland.  

Over Jildou:

Het meisje achter dit blog ben ik. Mijn naam is Jildou en geboren op 5 september 1993. Dat maakt mij nu eenentwintig jaar en stiekem voel ik me best oud. Ik woon in het weekend in het noorden van het land in een mini dorp en doordeweeks woon ik in het bruisende Leeuwarden samen met vier gezellige vrouwelijke huisgenoten.

In 2010 haalde ik mijn havo diploma en ben ik daarna met volle moed aan de studie Communicatie begonnen aan de NHL in Leeuwarden. Helaas paste dit niet zo goed bij mij dus in 2012 begon ik (bij de buren van de NHL) aan de hogere hotelschool. Nu ben ik derdejaarsstudent en in januari begin ik aan een nieuw avontuur. Ik ga namelijk het vertrouwde Leeuwarden verlaten en voor 5 maanden studeren in Helsinki.

Ik heb er onwijs veel zin in en neem jullie mee met mijn reis en verblijf in het koude Finland. Verder schrijf ik ook nog over mijn hardloopvorderingen, creaties uit mijn studentenkeuken en heb ik een nieuwe lijst in het leven geroepen.

Ook heb ik een grote voorliefde voor gekke oorbellen, ben ik dol op mandarijnen, verliefd op onze Canon EOS 1100D, ben ik een ongelofelijke twijfelaar en stiekem erg verslaafd aan Amerikaanse televisieseries.

Meer weten over mij?

Volg me ook op twitter: www.twitter.com/Jiildou
Of volg me op instagram: Jiildou

Alles wat geschreven, gefotografeerd en gepubliceerd wordt op © www.101thingsbyjiildou.wordpress.com  is geschreven door mij en door mij alleen, tenzij anders staat beschreven. Het is daarom ook niet de bedoeling dat je gebruik gaat maken van mijn foto’s of teksten zonder mijn toestemming. Wil je deze toch gebruiken? Dan kun je altijd mailen naar byjiildou@live.nl

Zit je met een dringende vraag, wil je graag iets kwijt, heb je een leuke samenwerking in gedachten of een leuk idee? Voor alle vragen, ideeën, klachten of andere dingen kun je me altijd mailen op byjiildou@live.nl Ik zal zo snel mogelijk een mailtje terug sturen.

Advertenties

2 reacties op ‘About Jiildou

  1. Ik ben onwijs obsessed met mijn bucket list dus ik ga jouw blog eens goed doorspitten!
    Die quote is sws al goed!
    Knap dat je je blog volhoudt, ik heb echt van die periodes en die heb ik al een tijd niet meer.
    Ik studeer zelf hotel- en eventmanagement aan Tio. (Afstuderend)

    Succes met volhouden!

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s