Week 7: Mijn Celebrity Crush

In een perfecte wereld zouden we allemaal een hunk á la Chace Crawford aan onze arm hebben, maar in het echte leven kunnen we hier alleen maar over dromen. Dat doe ik dan ook graag. Goed, in real life heb ik af en toe ook niets te klagen, want knappe koppen hebben we hier ook genoeg. Omdat ik vooral in de serie verslaving zit zie ik natuurlijk heel wat knappe koppen voorbij komen en is de keuze voor celebrity hunk niet zo makkelijk gemaakt. Want zeg nu zelf, ze zijn toch allemaal erg leuk. Vampire Diaries hunks Stefan en Tyler, Gilmore Girls Jess en nog veel meer. Na lang wikken en wegen – oké, we kunnen ook overdrijven – hebben we hunk numero uno en niet iedereen is het daar mee eens ^-^                                                             ‘I am ..        Chuck Bass’
Deze knapperd met daddy issues brengt met zijn sexy stem en bad boy attitude het hoofd op hol van duizende meisjes die alleen maar Gossip Girl kijken door hem.– als we de reacties mogen geloven onder een bepaald youtube filmpje – En ik moet ze stiekem toch een beetje gelijk geven. Gossip Girl is wel degelijk leuker met Chuck en toen Chair – Chuck en Blair – Chair niet meer was vond ik Gossip Girl toch wat minder leuk. Gelukkig kunnen we nu weer wekelijks genieten van een flinke dosis Bass die toch echt nog wel gevoelens heeft voor Blair. Ik snap niet zo goed wat sommige mensen niet leuk aan Chuck vinden. Hij is manipulatief, wordt altijd omringd door dames, luisterd niet naar een simpele ‘nee’ en doet net alsof het hem allemaal niets scheelt.  Oké, misschien zijn dat de minder goede kanten van Chuck. Ik kan niet zo goed uitleggen waarom hij nu zo leuk is en sommige mensen zijn het niet helemaal met mijn mening eens. Want wat is er nu leuk aan een manipulerende manhoer? Zeg, als je het zo verwoord dan klinkt het inderdaad niet, maar hij is gewoon zo leuk!
Dus ik geniet dinsdagavond weer van een fijne aflevering van Gossip Girl en zwijmel weg bij de knappe kop en sexy stem van Chuck Bass. And there is nothing you can do about it!

Advertentie

Een gedachte over “Week 7: Mijn Celebrity Crush

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s