Opruimtip: shampoo-opruimsysteem van de Gamma

Hebben jullie ook altijd last van shampoo flessen die de hele badkamervloer vervuilen. Overal liggen flessen van jou, je broertje, zusje en je ouders? Als je wil douchen moet je eerst ruimte maken voor je voeten? Ik heb de nu oplossing! Namelijk de zeepdispensers van de Gamma. Plak ze aan de muur en je hebt nooit meer last van een vervuilde badkamervloer!

Goed, dat was de tell-sell inleiding maar ik heb echt een goede tip. Ik vind het ontzettend handig en ik wil het graag met jullie delen. 

Wij thuis zijn verwend met twee badkamers. Eén voor mij en mijn twee zusjes en één voor mijn ouders. Nu was de badkamer van mij en mijn zusjes behoorlijk snel aan vervanging toe en hebben we hem gerenoveerd. Dat dit vijf week heeft geduurd vergeet ik graag, maar het resultaat is prachtig geworden. Toen ik afgelopen paasmaandag samen met mijn vader door de Gamma liep – de paasdagen zijn niet compleet zonder een bezoek aan een bouwmarkt of meubelboulevard toch? –  voor badkameraccesoires kwam mijn vader met deze zeepdispensers aanzetten. Ik keek hem eerst een beetje raar aan, ik had toch geen zin om shampoo over te gieten. Ik wil mijn mooie shampooflessen uitstallen. Maar eigenlijk is het superhandig. Je giet je shampoo over en je kunt veel langer van je shampoo genieten. Ken je het gevoel dat je shampoo als water uit de fles loopt of je knijpt te hard en je hebt veel meer shampoo dan je haar nodig heeft, maar je kunt het niet terug stoppen in de fles en je kostbare shampoo stroomt zo het riool in? Dit overkomt mij ontzettend vaak.

Nu is één druk of misschien twee genoeg voor je hele haar en kun je er lekker lang van genieten. Ik vind het echt onwijs handig.

Ik ging naar de Gamma voor van die rekjes waar je shampoo in kan staan, maar kwam met iets veel beters thuis. Je hebt niet eens meer rekjes nodig, want de bovenkant van deze dispenser kun je makkelijk gebruiken als ‘plank’.

Zie je, dat is is echt superhandig. Maar hoe stop je nu je shampoo hierin zou je denken?

Je kunt de klep losklikken en de fles eruit halen. Dan de fles vullen met shampoo naar keuze en terugklikken. Even twintig minuten wachten en dan is je shampoo dispenser klaar voor gebruik. Je kunt een halve liter kwijt in één fles en dan lijkt me meer als genoeg toch? Is je shampoo op? Met warm water kun je het weer schoonmaken en hem weer vullen met een andere shampoo naar keuze.

De dispenser met vier flessen was ik geloof rond de twintig euro en de dispenser met twee flessen was rond de twaalf euro geloof ik. Ze zijn gewoon te koop bij de Gamma en je plakt ze op de muur. Je moet ze natuurlijk wel meteen goed plakken, want ze kunnen er wel af maar daar worden ze niet mooier op.

Ik ben er ieder geval erg blij mee. Onze badkamervloer is ieder geval vrij van alle shampoo flessen. Nu nog iets vinden voor de overige rotzooi 🙂

Advertentie

3 gedachtes over “Opruimtip: shampoo-opruimsysteem van de Gamma

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s