De tijd begint te dringen

Ik heb nog minder dan een jaar en nog 57 punten om af te strepen. Ik ben nog niet eens op de helft. NOG NIET EENS OP DE HELFT. Wat heb ik al die overige 2 jaar gedaan. Ach, ik heb nog tot mei. Geen probleem. Hij moet zeker wel voor 90 procent te halen zijn.

Punt vijftien (Gooi een fles met een berichtje erin in de oceaan) had ik in Mallorca kunnen doen. Oceaan genoeg. Jammer genoeg denk je daar dan weer niet aan als je in de zee aan het zwemmen bent.

Punt 22 vind ik een beetje riskant (Betaald voor de persoon achter je in de Starbucks). Hoe kun je nu spontaan iemands koffie betalen zonder jezelf niet compleet voor gek te zetten dat je uit vriendelijkheid iemands koffie wil betalen? En als je nu nooit naar de Starbucks gaat? Hier heb je niet goed over nagedacht Jildou.

Zo zijn er wel meer dingen waar ik niet goed over na heb gedacht. Bungee jumpen? Heel stoer, maar ik denk niet dat me dat nog gaat lukken voor mei. Of ik moet gaan springen in Scheveningen. Boven de Noordzee. Heerlijke gedachte. Plons 🙂 O en de reis naar Parijs en Engeland niet vergeten. Mijn portemonnee gaat me niet heel lief vinden als ik in deze negen maanden een bezoekje breng aan beíde steden.

Ach, het is ook geen ramp als ik het niet red. Ik heb toch al een boel gedaan, waarvan ik niet had verwacht dat ik het serieus zou afstrepen. In een luchtballon vliegen? Check! In een vliegtuig vliegen? Check! Op kamers gaan? Check!

Die laatste paar kleine dingen gaat me helemaal lukken!

Advertentie

2 gedachtes over “De tijd begint te dringen

  1. Haha, tof! Bungeejumpen lijkt me wel kei eng, maar hé! Zoals je op ’t laatst al doet: Kijk naar de dingen die je al wél hebt gedaan. Niet naar wat je nog niet hebt gedaan. =)

Wat denk jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s